Telia mobilt internet

Telia mobilt internet


Erbjudande just nu

Se erbjudanden för Juni 2024.

Visa alla erbjudanden

Telias mobila internet

Här listar de vi de mobila internet som Telia erbjuder.

Vad händer om surfen tar slut hos Telia?

Skulle surfen ta slut för dig hos Telia så har du två val, antingen får du uppgradera till ett större mobilt internet hos Telia och då får du normalt tillgång till den större surfmängden direkt och kan surfa vidare. Du har även möjligt att köpa till extrasurf hos Telia men det är normalt väldigt mycket dyrare än att uppgradera ditt mobila internet till ett större.

Hur kan betala för sitt mobila internet?

Hos Telia kan du välja att betala genom faktura, det innebär att du en gång i månaden får en faktura för ditt mobila internet som du sedan får lägga in manuellt för betalning i din internetbank. Det är även möjligt att betala via efaktura vilket är ett enkelt sätt då man får efakturan i internetbanken och bara godkänner den. Ytterligare ett sätt att betala ditt mobila internet är genom autogiro som fungerar som så att pengarna helt enkelt dras från ditt konto en gång i månaden.

Vilken kundservice har Telia?

Behöver du hjälp med något med ditt mobila internet så kan du alltid kontakta Telia genom att ringa in till dem. Det går även att få tag i Telia genom deras chatt vilket generellt är lika snabbt och smidigt som om man hade ringt. Du har även möjligheten att kontakta Telia via e-post, men det tar generellt lite längre tid att få svar då.

Vad vill du nu läsa om?

Mobilt internet Besök Telias hemsida