Comviq mobilt internet

Comviq mobilt internet


Erbjudande just nu

Se erbjudanden för Juni 2024.

Visa alla erbjudanden

Comviqs mobila internet

Här listar de vi de mobila internet som Comviq erbjuder.

Vad händer om surfen tar slut hos Comviq?

Skulle surfen ta slut för dig hos Comviq så har du två val, antingen får du uppgradera till ett större mobilt internet hos Comviq och då får du normalt tillgång till den större surfmängden direkt och kan surfa vidare. Du har även möjligt att köpa till extrasurf hos Comviq men det är normalt väldigt mycket dyrare än att uppgradera ditt mobila internet till ett större.

Hur kan betala för sitt mobila internet?

Bäst är att betala hos Comviq genom sitt betalkort och det innebär att du anger dina kortuppgifter och sedan dras pengarna från kortet en gång i månaden helt automatiskt. Men det är även möjligt hos Comviq att betala genom faktura, det innebär att du en gång i månaden får en faktura för ditt mobila internet som du sedan får lägga in manuellt för betalning i din internetbank. Det är även möjligt att betala via efaktura vilket är ett enkelt sätt då man får efakturan i internetbanken och bara godkänner den.

Vilken kundservice har Comviq?

Behöver du hjälp med något med ditt mobila internet så kan du alltid kontakta Comviq genom att ringa in till dem. Det går även att få tag i Comviq genom deras chatt vilket generellt är lika snabbt och smidigt som om man hade ringt. Du har även möjligheten att kontakta Comviq via e-post, men det tar generellt lite längre tid att få svar då.

Vad vill du nu läsa om?

Mobilt internet Besök Comviqs hemsida