Hallon mobilt internet

Hallon mobilt internet


Erbjudande just nu

Se erbjudanden för Juni 2024.

Visa alla erbjudanden

Hallons mobila internet

Här listar de vi de mobila internet som Hallon erbjuder.

Vad händer om surfen tar slut hos Hallon?

Skulle surfen ta slut för dig hos Hallon så har du två val, antingen får du uppgradera till ett större mobilt internet hos Hallon och då får du normalt tillgång till den större surfmängden direkt och kan surfa vidare. Du har även möjligt att köpa till extrasurf hos Hallon men det är normalt väldigt mycket dyrare än att uppgradera ditt mobila internet till ett större.

Hur kan betala för sitt mobila internet?

Bäst är att betala hos Hallon genom sitt betalkort och det innebär att du anger dina kortuppgifter och sedan dras pengarna från kortet en gång i månaden helt automatiskt. Men det är även möjligt hos Hallon att betala genom faktura, det innebär att du en gång i månaden får en faktura för ditt mobila internet som du sedan får lägga in manuellt för betalning i din internetbank. Ytterligare ett sätt att betala ditt mobila internet är genom autogiro som fungerar som så att pengarna helt enkelt dras från ditt konto en gång i månaden.

Vilken kundservice har Hallon?

Hos Hallon kan du ta kontakt genom deras chatt vilket generellt är lika snabbt och smidigt som om man hade ringt. Du har även möjligheten att kontakta Hallon via e-post, men det tar generellt lite längre tid att få svar då.

Vad vill du nu läsa om?

Mobilt internet Besök Hallons hemsida