Karma Mobil mobilt internet

Karma Mobil mobilt internet


Erbjudande just nu

Se erbjudanden för November 2022.

Visa alla erbjudanden

Karma Mobils mobila internet

Här listar de vi de mobila internet som Karma Mobil erbjuder.

Vad händer om surfen tar slut hos Karma Mobil?

Skulle surfen ta slut för dig hos Karma Mobil så har du två val, antingen får du uppgradera till ett större mobilt internet hos Karma Mobil och då får du normalt tillgång till den större surfmängden direkt och kan surfa vidare. Du har även möjligt att köpa till extrasurf hos Karma Mobil men det är normalt väldigt mycket dyrare än att uppgradera ditt mobila internet till ett större.

Hur kan betala för sitt mobila internet?

Hos Karma Mobil kan du välja att betala genom faktura, det innebär att du en gång i månaden får en faktura för ditt mobila internet som du sedan får lägga in manuellt för betalning i din internetbank. Det är även möjligt att betala via efaktura vilket är ett enkelt sätt då man får efakturan i internetbanken och bara godkänner den. Ytterligare ett sätt att betala ditt mobila internet är genom autogiro som fungerar som så att pengarna helt enkelt dras från ditt konto en gång i månaden.

Vilken kundservice har Karma Mobil?

Behöver du hjälp med något med ditt mobila internet så kan du alltid kontakta Karma Mobil genom att ringa in till dem. Det går även att få tag i Karma Mobil genom deras chatt vilket generellt är lika snabbt och smidigt som om man hade ringt. Du har även möjligheten att kontakta Karma Mobil via e-post, men det tar generellt lite längre tid att få svar då.